woensdag 27 april 2011

Waarden in het roeien reden voor Office Shop om sponsor te worden van de Belgian Rowing Championships

Office Shop besliste om presentation-sponsor van de Belgian Rowing Championships te worden wegens de waarden die men in de roeisport kan terugvinden, zoals:
Team werk: roeiers moeten samenwerken aan een gemeenschappelijk doel
Leren: roeien is gebaseerd op zelf-discipline, uithouding, motivatie en uitgepuurd engagement
Focus: roeien betekent totale concentratie om kracht en precisie te combineren tot een efficiente beweging, alleen of in groep
Traditie: roeiers brengen  tijdloze waarden en ervaringen over van generatie op generatie
Milieu: roeiers respecteren en dragen zorg voor hun terrein, het water en zijn omgeving
Het zijn deze waarden die Office Shop en dochter Forever Internet Solutions inspireren om de Roeikampioenschappen te sponsoren.
Office Shop en Forever Internet Solutions werden ruim  twintig jaar geleden, in 1991, opgericht door Peter Dingenen. Beide bedrijven zijn actief in de IT service verlening. Office Shop is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van computernetwerken, en de installatie en het onderhoud van boekhoudsoftware. Office Shop baat bovendien 2 winkels uit, een in Zoersel en een tweede in Zandhoven. Forever is gespecialiseerd in internet gerelateerde producten zoals online backup, webhosting, dedicated servers en domeinregistraties. Forever beschikt hierbij over een eigen datacenter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten